Een verzorgend handbad, hand en onderarm massage en in vorm vijlen van je natuurlijke nagels, verzorging van de nagelriemen. 

Blooming Nail Spa pedicure

Onze specialiteit. Hier laten wij zien waarom wij Blooming Nail zijn. Een echte voetenbad. Met niks anders dan natuurlijke producten: zeezout, citroen en echte bloemen.

Kom tot rust met een voeten massage. Uiteraard zit de verzorging van je  natuurlijke nagels en nagelriemen ook bij de behandeling. 

Neem een vriendin of familielid mee voor een duo behandeling. 

Je nagels worden gevijld in de juiste vorm en lengte. Nadat je een kleur hebt gekozen wordt de gel aangebracht en uitgehard onder een LED lamp met UV-licht. 

Gel is zachter dan acryl. Maar blijft zeker 2 tot 3 weken goed. Hierna kan je kiezen voor een opvulbehandling. Dit is niet alleen goedkoper maar ook sneller.  Het verwijderen van gellak wordt gedaan door te weken in  aceton en de rest wordt voorzichtig af gevijld.

Eerst worden je nagels gereinigd en ontvet. En daarna worden de nagels door de nagelstylist op je nagels geplakt en in de juiste vorm geveild. En dan is het tijd om ze te laten opdrogen. Je kan je nagels voorzien van een glittertjes of verlengen door naturel / clear (transparante) tips of of french/white tips. Het acryl poeder-vloeistof wordt aangebracht en in de juiste vorm geboetseerd. De acryl aan de lucht gedroogd.

De nagels blijven tot wel 4 weken mooi. Als je nagels zijn uitgroeid  kan je voor een laag prijsje bijvullen. Nadeel is dat je nagels zachter en brozer kunnen worden omdat je natuurlijke nagels niet kunnen ademen.

Prijslijst

Spa Manicure – Pedicure

Nail polish
Spa manicure (excl. lakken)
Spa Pedicure (excl. lakken)
Spa Pedicure + Gellak 

15,00 Eur
20,00 Eur
39,00 Eur
55,00 Eur

Gellak

Gellak polish
Gellak verwijderen

25,00 Eur
12,00 Eur

Kunstnagels

Solar, Acryl nails – natural tips (excl. lakken)

Solar, Acryl nails Refill (excl. lakken)
Roze poeder (excl. lakken)

Roze refill (excl. lakken)

Babyboom, ombre

43,00 Eur
35,00 Eur
48,00 Eur
38,00 Eur

60,00 Eur

Extra

Oude set verwijderen

Long nails

   17,00 Eur

   +7,00 Eur